Krupicový nákyp 3.

Náročnosť
Čas prípravy
3.66
3289 Receptov

Postup receptu

Do vriaceho mlieka s vodou prisypeme za stáleho miešania krupicu, soľ a povaríme na kašu. Maslo vymiešame s cukrom, so žĺtkami a s postrúhanou citrónovou kôrou, pridáme vychladnutú kašu, umyté hrozienka a z bielkov ušľahaný tuhý sneh. Všetko zľahka premiešame, dáme do vymastenej nádoby a upečieme. Môžeme podávať s kompótom.

Ohodnotiť recept

Zanechať komentár

Gurmán recepty

Viac od autora

Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená

Zemiakové placky 2.

Náročnosť

Teľacie ragú 1.

Náročnosť

Čatní z nektáriniek a hrušiek s čili

Náročnosť
Čas prípravy
40 minút

Paštéta z husacej pečene

Náročnosť
Čas prípravy
15 minút