Plnené fašírky

Náročnosť
Čas prípravy
3.66
3289 Receptov

Postup receptu

4 vajcia uvaríme na tvrdo a olúpeme. Mäso s cibuľou zomelieme, pridáme 1 surové vajce a namočenú vytlačenú žemľu. Mäso dochutíme vegetou, soľou, mletým čiernym korením, worchesterom a premiešame. Pripravenú mäsovú zmes rozdelíme na 4 čast a do každej zabalíme 1 uvarené vajce. Fašírky obalíme v strúhanke a vypražíme v rozpálenom oleji. Podávame so zemiakovou kašou a šalátom alebo s chlebom a preliate kečupom.

Ohodnotiť recept

Zanechať komentár

Gurmán recepty

Viac od autora

Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená

Sleduj nás na

Instagrame

Ak sa pochváliš niektorým z našich receptov na Instagrame, nezabudni otagovať post #ReceptyGurman