Plnené fašírky

Náročnosť
Čas prípravy
0
3256 Receptov

Postup receptu

4 vajcia uvaríme na tvrdo a olúpeme. Mäso s cibuľou zomelieme, pridáme 1 surové vajce a namočenú vytlačenú žemľu. Mäso dochutíme vegetou, soľou, mletým čiernym korením, worchesterom a premiešame. Pripravenú mäsovú zmes rozdelíme na 4 čast a do každej zabalíme 1 uvarené vajce. Fašírky obalíme v strúhanke a vypražíme v rozpálenom oleji. Podávame so zemiakovou kašou a šalátom alebo s chlebom a preliate kečupom.

Ohodnotiť recept

Zanechať komentár

Gurmán recepty

Viac od autora

Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená