Plnené fašírky

Náročnosť
Čas prípravy
3.66
3288 Receptov

Postup receptu

4 vajcia uvaríme na tvrdo a olúpeme. Mäso s cibuľou zomelieme, pridáme 1 surové vajce a namočenú vytlačenú žemľu. Mäso dochutíme vegetou, soľou, mletým čiernym korením, worchesterom a premiešame. Pripravenú mäsovú zmes rozdelíme na 4 čast a do každej zabalíme 1 uvarené vajce. Fašírky obalíme v strúhanke a vypražíme v rozpálenom oleji. Podávame so zemiakovou kašou a šalátom alebo s chlebom a preliate kečupom.

Ohodnotiť recept

Zanechať komentár

Gurmán recepty

Viac od autora

Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená

Kapustový závin 1.

Náročnosť

Polievka zo zajaca

Náročnosť

Bryndzové pirohy 2.

Náročnosť

Muffiny plné lásky

Náročnosť
Čas prípravy
15 minút