Zemiakové posúchy s bryndzou

Náročnosť
Čas prípravy
3.66
3288 Receptov

Postup receptu

Olúpané a umyté surové zemiaky s cibuľou postrúhame, zmiešame s bryndzou, vajciami, múkou, osolíme, okoreníme, pridáme mletú rascu a spolu dobre vymiešame. Z tejto hmoty formujeme posúchy, ktoré opekáme na rozpálenom oleji do zlatista. Podáme teplé s čajom, alebo zeleninovým šalátom.

Ohodnotiť recept

Zanechať komentár

Gurmán recepty

Viac od autora

Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená

Koktejl

Náročnosť
Čas prípravy
30 minút

Zimný koláč s broskyňami a Milenou

Náročnosť
Čas prípravy
15 minút

Jahodová torta 3.

Náročnosť