Zemiakové posúchy s bryndzou

Náročnosť
Čas prípravy
3.5
3256 Receptov

Postup receptu

Olúpané a umyté surové zemiaky s cibuľou postrúhame, zmiešame s bryndzou, vajciami, múkou, osolíme, okoreníme, pridáme mletú rascu a spolu dobre vymiešame. Z tejto hmoty formujeme posúchy, ktoré opekáme na rozpálenom oleji do zlatista. Podáme teplé s čajom, alebo zeleninovým šalátom.

Ohodnotiť recept

Komentáre môže pridavať len prihlásený používateľ

Gurmán recepty

Viac od autora

Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená

Švédske bravčové rezne

Náročnosť
Čas prípravy
30 minút

Vianočný vyprážaný kapor

Náročnosť
Čas prípravy
1 hodina

Zapekaná fazuľka

Náročnosť

Teľacie ragú

Náročnosť
Čas prípravy
30 minút