Vyprážané zemiakové krokety

Náročnosť
Čas prípravy
3.66
3289 Receptov

Postup receptu

Umyté uvarené zemiaky olúpeme, pretlačíme, posolíme, pridáme múku, posekanú zelenú petržlenovú vňať a spracujeme na cesto. Na lopári so strúhankou rozšúľame valček hrubý asi 2 cm, z ktorého krájame krokety. Obalíme ich rozšľahaným vajcom a strúhankou a v horúcej masti vyprážame do červena.
Podávame k mäsu so šťavou, zeleninovým prívarkom ap.

Ohodnotiť recept

Zanechať komentár

Gurmán recepty

Viac od autora

Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená

Makovníčky

Náročnosť
Čas prípravy
2 hodiny

Holandský šalát

Náročnosť

Špenátový nákyp

Náročnosť

Fazuľa so zeleninou

Náročnosť