Kyslá kapusta s údeným mäsom

Náročnosť
Čas prípravy
15 minút
3.5
3256 Receptov

Postup receptu

V šupe uvarené zemiaky ošúpeme a nakrájame na plátky. Kyslú kapustu necháme odkvapkať a pokrájame na drobno. Na masti speníme posekanú cibuľu pridáme kapustu a udusíme. Ohňovzdornú misu vymastime, poukladáme do nej vrstvu pokrájaných zemiakov, osolíme, a dáme vrstvu kapusty, na kocky pokrájané údené mäso, znova zemiaky a kapustu. Všetko polejeme kyslou smotanou, vložíme do rúry a udusíme do mäkka.

Ohodnotiť recept

Komentáre môže pridavať len prihlásený používateľ

Gurmán recepty

Viac od autora

Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená