Kyslá kapusta s údeným mäsom

Náročnosť
Čas prípravy
0
3256 Receptov

Postup receptu

V šupe uvarené zemiaky ošúpeme a nakrájame na plátky. Kyslú kapustu necháme odkvapkať a pokrájame na drobno. Na masti speníme posekanú cibuľu pridáme kapustu a udusíme. Ohňovzdornú misu vymastime, poukladáme do nej vrstvu pokrájaných zemiakov, osolíme, a dáme vrstvu kapusty, na kocky pokrájané údené mäso, znova zemiaky a kapustu. Všetko polejeme kyslou smotanou, vložíme do rúry a udusíme do mäkka.

Ohodnotiť recept

Zanechať komentár

Gurmán recepty

Viac od autora

Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená

Palacinky s lekvárom

Náročnosť
Čas prípravy
30 minút

Medové rezy

Náročnosť

Ovocný šalát II

Náročnosť