Baraní guláš z pliecka

Náročnosť
Čas prípravy
30 minút
3.41
3256 Receptov

Postup receptu

  1. Baranie mäso umyjeme, pokrájame na väčšie kúsky, dáme na pokrájanú cibuľku zapenenú na oleji a pridáme červenú papriku a soľ. Mäso podlejeme, prikryjeme a za občasného podlievania vodou dusíme. (Nikdy nie toľko vody, aby sa mäso varilo, ale len dusilo.)

  2. Mäkké mäso zaprášime múkou, prilejeme vodu, necháme zovrieť, pridáme rozotretý cesnak, tlčenú rascu, majorán a chvíľu povaríme. Podávame so zemiakmi alebo s haluškami a so šalátom alebo s uhorkou.

Ohodnotiť recept

Komentáre môže pridavať len prihlásený používateľ

Gurmán recepty

Viac od autora

Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená

Sardelová omáčka

Náročnosť
Čas prípravy
15 minút

Obložené vajcia

Náročnosť

Rumová poleva

Náročnosť

Musaka

Náročnosť