Baraní guláš 1.

Náročnosť
Čas prípravy
3.66
3289 Receptov

Postup receptu

Baranie mäso umyjeme, pokrájame na väčšie kúsky, dáme na pokrájanú cibuľku zapenenú na oleji a pridáme červenú papriku a soľ. Mäso podlejeme, prikryjeme a za občasného podlievania vodou dusíme. (Nikdy nie toľko vody, aby sa mäso varilo, ale len dusilo.) Mäkké mäso zaprášime múkou, prilejeme vodu, necháme zovrieť, pridáme rozotretý cesnak, tlčenú rascu, majorán a chvíľu povaríme. Podávame so zemiakmi alebo s haluškami a so šalátom alebo s uhorkou.

Ohodnotiť recept

Zanechať komentár

Gurmán recepty

Viac od autora

Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená