Kyslá polievka s hubami 1.

Náročnosť
Čas prípravy
3.66
3288 Receptov

Postup receptu

Zemiaky olúpeme, umyjeme a uvaríme spolu s rascou, soľou a nadrobno pokrájanými hubami. V šľahačke a kyslej smotane rozšľaháme múku a pridáme do uvarených zemiakov. Ochutíme vývarom z kocky mäsoxu, spolu ešte povaríme, chuť zvýrazníme posekaným kôprom a mletým zázvorom.

Ohodnotiť recept

Zanechať komentár

Gurmán recepty

Viac od autora

Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená

Čerešňový puding

Náročnosť

Zapekané fliačky s kapustou 1.

Náročnosť
Čas prípravy
10 minút

Hydinové ragú

Náročnosť

Gaštanová pena

Náročnosť