Kyslá polievka s hubami 1.

Náročnosť
Čas prípravy
3.5
3256 Receptov

Postup receptu

Zemiaky olúpeme, umyjeme a uvaríme spolu s rascou, soľou a nadrobno pokrájanými hubami. V šľahačke a kyslej smotane rozšľaháme múku a pridáme do uvarených zemiakov. Ochutíme vývarom z kocky mäsoxu, spolu ešte povaríme, chuť zvýrazníme posekaným kôprom a mletým zázvorom.

Ohodnotiť recept

Komentáre môže pridavať len prihlásený používateľ

Gurmán recepty

Viac od autora

Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená

Buchty s marhuľami

Náročnosť

Slivková bublanina

Náročnosť

Ruské vajcia

Náročnosť

Parená knedľa

Náročnosť
Čas prípravy
30 minút