Kuracie prsia s cibuľovou omáčkou

Náročnosť
Čas prípravy
0
3256 Receptov

Ingrediencie

2 vykostené kuracie prsia
2 polievkové lyžice múky
1 kávová lyžička mletej nepálivej červenej papriky
1 polievková lyžica masti
1/2 kávovej lyžičky soli
4 nové cibule so zelenou vňaťou
1 zelená paprika
1/2 kávovej lyžičky rozmrvenej masox kocky
2 polievkové lyžice sladkej smotany
karí korenie
2 plátky prerastenej údenej slaniny

Postup receptu

Kuracie prsia obalíme v zmesi múky a mletej červenej papriky a opečieme z oboch strán na horúcej masti pri strednej teplote. Na každej strane dve až tri minúty. Kuracie rezne dáme na rozohriate taniere do tepla. Cibuľu obielime, z papriky vyrežeme jaderník a žilky, nakrájame na rezance a dusíme na mäsovej šťave so smotanou tri až štyri minúty, viackrát zamiešame. Osolíme a ochutíme karí korením. Podávame spolu s opraženou údenou slaninou a uvarenými rezancami alebo zemiakovou kašou.

Ohodnotiť recept

Zanechať komentár

Gurmán recepty

Viac od autora

Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená