Kapustový šalát 1.

Náročnosť
Čas prípravy
0
3256 Receptov

Postup receptu

Z hlávkovej kapusty odstránime nepoužiteľné listy, umyjeme ju, rozkrojíme, vyrežeme hlúb, pokrájame na tenké rezance, osolíme, zľahka premiešame a necháme odležať na chladnom mieste. Potom pridáme olúpané a na tenké rezance pokrájané jablká, nadrobno nastrúhanú mrkvu, cukor, ocot, dobre premiešame a v chladničke necháme vychladiť.

Ohodnotiť recept

Zanechať komentár

Gurmán recepty

Viac od autora

Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená

Jahodová torta 1.

Náročnosť

Holandská omáčka 2.

Náročnosť
Čas prípravy
30 minút

Klobásy na zelenine

Náročnosť

Francúzska zeleninová polievka

Náročnosť
Čas prípravy
1 hodina 30 minút