Marhuľové knedle

Náročnosť
Čas prípravy
0
3256 Receptov

Postup receptu

Zemiaky dobre umyjeme a uvaríme v šupke. Potom ich olúpeme, pretlačíme, spojíme s múkou, pridáme soľ, vajce a vypracujeme cesto. Na pomúčenej doske cesto rozvaľkáme a pokrájame na také štvorčeky, aby sme do nich mohli zabaliť vykôstkované marhule. Do každej marhule vložíme štvrtinu kocky cukru. Pripravené knedle dáme variť do vriacej osolenej vody. Uvarené scedíme, polejeme roztopeným maslom, posypeme tvarohom a práškovým cukrom. Podávame ešte teplé.

Ohodnotiť recept

Zanechať komentár

Gurmán recepty

Viac od autora

Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená

Zeleninové mini tortičky

Náročnosť
Čas prípravy
15 minút

Benátske rizoko

Náročnosť

Veľkonočná hrudka

Náročnosť

Kelové valčeky

Náročnosť