Vyprážané jablká 2.

Náročnosť
Čas prípravy
0
3256 Receptov

Postup receptu

Očistené jablká pokrájame na hrubšie kolieska, z ktorých jadrovník vykrojíme. Do múky pridáme mlieko, vajce, soľ a vypracujeme hladké, ale nie veľmi riedke cesto, aby z jabĺk nestieklo. Pokrájané jablká namáčame do cesta a vyprážame v tuku. Potom ich posypeme škoricovým cukrom.

Ohodnotiť recept

Zanechať komentár

Gurmán recepty

Viac od autora

Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená

Dusená ryža 4.

Náročnosť

Šampiňónová polievka 2.

Náročnosť
Čas prípravy
1 hodina

Nórsky losos

Náročnosť
Čas prípravy
15 minút