Moravský bravčový rezeň

Náročnosť
Čas prípravy
0
3256 Receptov

Postup receptu

Mäso umyjeme a cez vlákna pokrájame na rezne. Osolíme a slabo rozklepeme do šírky. Slaninu pokrájame na kocky, rozpustíme, pridáme na drobné kocky pokrájanú šunku, opražíme, zalejeme rozšľahanými vajcami a miešame do stuhnutia. Touto plnkou potrieme pripravené rezne, preložíme cez seba a okraje zopneme špáradlami. Z vajca, múky, mlieka a trošky soli si pripravíme cestíčko, do ktorého namáčame pripravené rezne. Vyprážame v rozpálenom oleji. Podávame s opekanými zemiakmi alebo so zemiakovým šalátom.

Ohodnotiť recept

Zanechať komentár

Gurmán recepty

Viac od autora

Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená