Bravčové karé na zelenine

Náročnosť
Čas prípravy
0
3256 Receptov

Postup receptu

Umyté bravčové karé naklepeme, pomúčime, pokvapkáme mliekom a z oboch strán opečieme na horúcom oleji. Mäso vyberieme a na oleji zapeníme nadrobno pokrájanú cibuľu, pridáme pretlak, mäso, soľ, korenie, podlejeme naberačkou horúcej vody a prikryté dusíme. Keď je mäso asi na polovicu udusené, pridáme mrkvu, kaleráb a o niečo neskôr fazuľku, karfiol a všetko spolu dodusíme do mäkka. Nakoniec pridáme posekaný zelený petržlen a podľa potreby soľ.

Ohodnotiť recept

Zanechať komentár

Gurmán recepty

Viac od autora

Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená