Bravčové karé na zelenine

Náročnosť
Čas prípravy
3.66
3288 Receptov

Postup receptu

Umyté bravčové karé naklepeme, pomúčime, pokvapkáme mliekom a z oboch strán opečieme na horúcom oleji. Mäso vyberieme a na oleji zapeníme nadrobno pokrájanú cibuľu, pridáme pretlak, mäso, soľ, korenie, podlejeme naberačkou horúcej vody a prikryté dusíme. Keď je mäso asi na polovicu udusené, pridáme mrkvu, kaleráb a o niečo neskôr fazuľku, karfiol a všetko spolu dodusíme do mäkka. Nakoniec pridáme posekaný zelený petržlen a podľa potreby soľ.

Ohodnotiť recept

Zanechať komentár

Gurmán recepty

Viac od autora

Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená

Jahodový koktail

Náročnosť

Plnená kačica 2.

Náročnosť

Rybie filé s chrenovou omáčkou

Náročnosť
Čas prípravy
30 minút

Chlebová polievka

Náročnosť