Segedínsky guláš 3.

Náročnosť
Čas prípravy
3.66
3289 Receptov

Postup receptu

Bôčik pokrájame na pravidelné väčšie kocky. Na masti opražíme cibuľu pokrájanú nadrobno, pridáme rascu, mletú červenú papriku a pokrájané mäso, primerane osolíme a dusíme za občasného podlievania horúcou vodou asi 50 až 60 minút. Keď je mäso mäkké a šťava vydusená, zaprášime múkou, opražíme, zalejeme slabšou polievkou z kostí alebo len vriacou vodou a povaríme do zhustnutia. Nakoniec primiešame smotanu. Udusené mäso poukladáme do stredu misy, obložíme ho dusenou kapustou a knedľou.

Ohodnotiť recept

Zanechať komentár

Gurmán recepty

Viac od autora

Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená

Spišské pirohy

Náročnosť

Kelová polievka s párkom 2.

Náročnosť
Čas prípravy
1 hodina

Slivková bublanina

Náročnosť

Gaštanové krokety

Náročnosť