Segedínsky guláš 3.

Náročnosť
Čas prípravy
0
3256 Receptov

Postup receptu

Bôčik pokrájame na pravidelné väčšie kocky. Na masti opražíme cibuľu pokrájanú nadrobno, pridáme rascu, mletú červenú papriku a pokrájané mäso, primerane osolíme a dusíme za občasného podlievania horúcou vodou asi 50 až 60 minút. Keď je mäso mäkké a šťava vydusená, zaprášime múkou, opražíme, zalejeme slabšou polievkou z kostí alebo len vriacou vodou a povaríme do zhustnutia. Nakoniec primiešame smotanu. Udusené mäso poukladáme do stredu misy, obložíme ho dusenou kapustou a knedľou.

Ohodnotiť recept

Zanechať komentár

Gurmán recepty

Viac od autora

Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená