Segedín

Náročnosť
Čas prípravy
45 minút
3.41
3256 Receptov

Postup receptu

  1. Bôčik pokrájame na pravidelné väčšie kocky. Na masti opražíme cibuľu pokrájanú nadrobno, pridáme rascu, mletú červenú papriku a pokrájané mäso, osolíme a dusíme za občasného podlievania horúcou vodou asi 50 až 60 minút.

  2. Keď je mäso mäkké a šťava vydusená, zaprášime múkou, opražíme, zalejeme slabšou polievkou z kostí alebo len vriacou vodou a povaríme do zhustnutia. Nakoniec primiešame smotanu. Udusené mäso poukladáme do stredu misy, obložíme ho dusenou kapustou a knedľou.

Ohodnotiť recept

  1. Paulína
    jún 09, 2022 / 12:04

    Ak sa Vám recept páčil, nezabudnite si ho uložiť medzi svoje obľúbené recepty!

Komentáre môže pridavať len prihlásený používateľ

Gurmán recepty

Viac od autora

Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená

Kuracie toasty

Náročnosť

Ryžový šalát

Náročnosť
Čas prípravy
15 minút

Uhorkový šalát

Náročnosť