Morčacie prsia na smotane so šampiónmi

Tento recept je chutný ako s ryžou, tak aj so zemiakmi.

Náročnosť
Čas prípravy
15 minút
0
3256 Receptov

Ingrediencie

1,5 kg morčacích pŕs
300 g oravskej slaniny
1 cibuľa
4 dl sladkej smotany (33%)
2 ČL hladkej múky
2 dl oleja
400 g čerstvých šampiňónov
soľ
vegeta
mleté čierne korenie
mletá paprika
petržlenová vňať

Ingrediencie pre 5 osôb

Postup receptu

Morčacie prsia umyjeme, osušíme, nakrájame na rezne, osolíme a okoreníme. Opečieme na oleji. Slaninu nakrájame na kocky, opražíme, pridáme k nej nadrobno nakrájanú cibuľu a opražíme do sklovita. Šampiňóny nakrájame na štvrtiny a pridáme k cibuli. Opražíme, poprášime múkou a paprikou. Premiešame, prilejeme smotanu, vňať a všetko prevaríme. Dosolíme, okoreníme a ochutíme vegetou.

Ohodnotiť recept

Zanechať komentár

Gurmán recepty

Viac od autora

Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená