Kelové karbonátky 1.

Náročnosť
Čas prípravy
3.66
3289 Receptov

Postup receptu

Očistený, umytý kel uvaríme, vyberieme, necháme odtiecť a posekáme. Pridáme namočené vyžmýkané žemle, na masti opraženú, posekanú cibuľu a cesnak, mleté čierne korenie, soľ, vajcia a všetko dobre zamiešame. Podľa potreby pridáme strúhanku a z masy robíme karbonátky, ktoré obalíme v strúhanke a vypražíme v rozpálenej masti po oboch stranách.

Ohodnotiť recept

Zanechať komentár

Gurmán recepty

Viac od autora

Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená

Kurča Aragvi

Náročnosť

Ryžový konopný šalát

Náročnosť
Čas prípravy
20 hodín

Bulharský šalát

Náročnosť

Špenátový nákyp

Náročnosť

Sleduj nás na

Instagrame

Ak sa pochváliš niektorým z našich receptov na Instagrame, nezabudni otagovať post #ReceptyGurman