Parížsky rezeň 2.

Náročnosť
Čas prípravy
1 hodina
0
3256 Receptov

Postup receptu

Rezne na okraji trocha narežeme, aby sa neskrútili, natenko ich vyklepeme a osolíme. V hrnčeku rozhabarkujeme vajcia, hladkú múku a soľ. Rezne rýchlo namočíme do dobre rozšľahaného cestička a hneď vypražíme v horúcej masti. Vypražené necháme odkvapkať, potrieme ich rozpáleným maslom, pokvapkáme citrónovou šťavou, upravíme na misu a ozdobíme hlávkovým šalátom, kapiou, štvrtkami uvareného vajca a zelenou vňaťou. Podávame so zemiakovými hranolčekmi, s francúzskym šalátom, so zemiakovou kašou, s ryžou a pod.

Ohodnotiť recept

Zanechať komentár

Gurmán recepty

Viac od autora

Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená

České dolky

Náročnosť
Čas prípravy
3 hodiny

Bryndzové halušky

Náročnosť

Kotlíkový guláš 3.

Náročnosť
Čas prípravy
2 hodiny