Parížsky rezeň 2.

Náročnosť
Čas prípravy
1 hodina
3.66
3289 Receptov

Postup receptu

Rezne na okraji trocha narežeme, aby sa neskrútili, natenko ich vyklepeme a osolíme. V hrnčeku rozhabarkujeme vajcia, hladkú múku a soľ. Rezne rýchlo namočíme do dobre rozšľahaného cestička a hneď vypražíme v horúcej masti. Vypražené necháme odkvapkať, potrieme ich rozpáleným maslom, pokvapkáme citrónovou šťavou, upravíme na misu a ozdobíme hlávkovým šalátom, kapiou, štvrtkami uvareného vajca a zelenou vňaťou. Podávame so zemiakovými hranolčekmi, s francúzskym šalátom, so zemiakovou kašou, s ryžou a pod.

Ohodnotiť recept

Zanechať komentár

Gurmán recepty

Viac od autora

Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená