Hovädzia polievka 1.

Náročnosť
Čas prípravy
0
3256 Receptov

Postup receptu

Umyté mäso vložíme do studenej vody a varíme. Asi po polhodinovom vare pridáme očistenú zeleninu, cibuľu, osolíme a okoreníme. Polievku varíme na miernom ohni asi 2 ½ hodiny, podľa tvrdosti mäsa. Uvarenú polievku scedíme a buď zavaríme do nej cestovinu, halušky, knedličky, alebo dáme do nej hotovú závarku. Nakoniec pridáme posekanú zelenú petržlenovú vňať alebo pokrájanú pažítku.

Ohodnotiť recept

Zanechať komentár

Gurmán recepty

Viac od autora

Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená

Polievka s párkami

Náročnosť
Čas prípravy
15 minút

Pstruh v alobale

Náročnosť

Sirčianske guľky

Náročnosť