Mäsový vývar s krupicovými knedličkami

Náročnosť
Čas prípravy
3.66
3289 Receptov

Postup receptu

Do 1 a ½ litra vody vložíme umyté kosti a na menšie kúsky pokrájané mäso a veľmi pomaly varíme. Asi o hodinu pridáme očistenú zeleninu, cibuľu, cesnak a korenie, posolíme a varíme ešte asi l a ½ hodiny.
Knedličky:
V hlbokom tanieri vymiešame zmäknutú masť s vajcom, pridáme krupicu a všetko spolu dobre vymiešame. Masu necháme asi 20 minút stáť potom na navlhčenej doske sformujeme asi šestnásť knedličiek, ktoré zavaríme do scedenej polievky a pri pomalom vare uvaríme.

Ohodnotiť recept

Zanechať komentár

Gurmán recepty

Viac od autora

Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená