Rybací guláš

Náročnosť
Čas prípravy
3.5
3256 Receptov

Postup receptu

Ryby očistíme, vypitveme, umyjeme a zbavíme kosti. Pokrájame na kocky, osolíme a necháme stáť na chladnom mieste. Údenú slaninu pokrájame na drobné kocky, rozpustíme, pridáme posekanú cibuľu a necháme zapeniť. Primiešame papriku, očistené, na kocky pokrájané zemiaky, zomletú rascu a udusíme do polomäkka. Zalejeme horúcou vodou a privedieme do varu. Do vriaceho vložíme pokrájané ryby a prikryté udusíme na mäkko.

Ohodnotiť recept

Komentáre môže pridavať len prihlásený používateľ

Gurmán recepty

Viac od autora

Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená

Pražský rezeň

Náročnosť

Bavorské závitky

Náročnosť
Čas prípravy
1 hodina 30 minút

Vanilkový krém

Náročnosť
Čas prípravy
1 hodina

Zapekaný karfiol s bešamelom

Náročnosť
Čas prípravy
45 minút