Rybací guláš

Náročnosť
Čas prípravy
3.66
3289 Receptov

Postup receptu

Ryby očistíme, vypitveme, umyjeme a zbavíme kosti. Pokrájame na kocky, osolíme a necháme stáť na chladnom mieste. Údenú slaninu pokrájame na drobné kocky, rozpustíme, pridáme posekanú cibuľu a necháme zapeniť. Primiešame papriku, očistené, na kocky pokrájané zemiaky, zomletú rascu a udusíme do polomäkka. Zalejeme horúcou vodou a privedieme do varu. Do vriaceho vložíme pokrájané ryby a prikryté udusíme na mäkko.

Ohodnotiť recept

Zanechať komentár

Gurmán recepty

Viac od autora

Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená