Rybací guláš

Náročnosť
Čas prípravy
0
3256 Receptov

Postup receptu

Ryby očistíme, vypitveme, umyjeme a zbavíme kosti. Pokrájame na kocky, osolíme a necháme stáť na chladnom mieste. Údenú slaninu pokrájame na drobné kocky, rozpustíme, pridáme posekanú cibuľu a necháme zapeniť. Primiešame papriku, očistené, na kocky pokrájané zemiaky, zomletú rascu a udusíme do polomäkka. Zalejeme horúcou vodou a privedieme do varu. Do vriaceho vložíme pokrájané ryby a prikryté udusíme na mäkko.

Ohodnotiť recept

Zanechať komentár

Gurmán recepty

Viac od autora

Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená

Biftek

Náročnosť

Pomarančové rezy

Náročnosť
Čas prípravy
20 minút

Striekané pečivo

Náročnosť

Roštenky Esterházy

Náročnosť
Čas prípravy
1 hodina

Snehová omeleta

Náročnosť