Plnené paradajky

Náročnosť
Čas prípravy
30 minút
3.42
3256 Receptov

Postup receptu

  1. Rajčiaky umyjeme, skrojíme z nich vŕšky a vnútro vydlabeme. Uvarené mäso zomelieme, posolíme a zmiešame s pokrájanou žemľou namočenou v mlieku, maslom a posekanou zelenou petržlenovou vňaťou. Takto pripravenou plnkou naplníme rajčiaky, priložíme vŕšky, rajčiaky uložíme na vymastený pekáč, podlejeme vodou, pridáme vydlabané vnútro a udusíme. Podávame so zemiakovou kašou.

Ohodnotiť recept

Komentáre môže pridavať len prihlásený používateľ

Gurmán recepty

Viac od autora

Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená

Mexický guláš

Náročnosť
Čas prípravy
30 minút
fánky
fašiangy

Fánky so škoricou

Náročnosť
Čas prípravy
30 minút

Zelerové pyré

Náročnosť