Plnené rajčiaky 3.

Náročnosť
Čas prípravy
0
3256 Receptov

Postup receptu

Rajčiaky umyjeme, skrojíme z nich vŕšky a vnútro vydlabeme. Uvarené mäso zomelieme, posolíme a zmiešame s pokrájanou žemľou namočenou v mlieku, maslom a posekanou zelenou petržlenovou vňaťou. Takto pripravenou plnkou naplníme rajčiaky, priložíme vŕšky, rajčiaky uložíme na vymastený pekáč, podlejeme vodou, pridáme vydlabané vnútro a udusíme. Podávame so zemiakovou kašou.

Ohodnotiť recept

Zanechať komentár

Gurmán recepty

Viac od autora

Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená

Čínska polievka

Náročnosť

Vianočka 1.

Náročnosť

Hubert Royal

Náročnosť
Čas prípravy
15 minút

Kapustové lokše 3.

Náročnosť