Plnené rajčiaky 3.

Náročnosť
Čas prípravy
3.66
3288 Receptov

Postup receptu

Rajčiaky umyjeme, skrojíme z nich vŕšky a vnútro vydlabeme. Uvarené mäso zomelieme, posolíme a zmiešame s pokrájanou žemľou namočenou v mlieku, maslom a posekanou zelenou petržlenovou vňaťou. Takto pripravenou plnkou naplníme rajčiaky, priložíme vŕšky, rajčiaky uložíme na vymastený pekáč, podlejeme vodou, pridáme vydlabané vnútro a udusíme. Podávame so zemiakovou kašou.

Ohodnotiť recept

Zanechať komentár

Gurmán recepty

Viac od autora

Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená

Zemiakové krokety 1.

Náročnosť
Čas prípravy
15 minút

Horolezecke keksy

Náročnosť
Čas prípravy
25 minút