Pórová nátierka s jabĺčkami

Výborná nátierka na raňajky alebo desiatu.

Náročnosť
Čas prípravy
15 minút
3.66
3288 Receptov

Ingrediencie

2 malé jabĺčka
1 stredný pór
100 g tvrdého syru
1 biely jogurt
50 g vlašských orechov
mleté čierne korenie
soľ

Postup receptu

1. Na panvici za stáleho miešanie opražíme do zlatista vlašské orechy. Necháme vychladnúť.
2. Jablká ošúpeme a spolu s tvrdým syrom nahrubo nastrúhame.
3. Pór nakrájame na tenké kolieska, pridáme biely jogurt a zamiešame spolu s nastrúhanými jablkami a syrom.
4. Nátierku dochutíme korením, soľou a posypeme opraženými vlašskými orechmi.

Tip: Podávajte na chrumkavom RACIO Knäckebrote ražnom s vysokým obsahom vlákniny (18 %). Vláknina blahodarne pôsobí na peristaltiku čriev a podporí aj váš imunitný systém.

Ohodnotiť recept

Zanechať komentár

Gurmán recepty

Viac od autora

Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená

Bifteky

Náročnosť
Čas prípravy
30 minút