Polievka z bravčového mäsa

V osolenej vode povaríme očistenú zeleninu a sparený kel, všetko pokrájané na rezance. Na masti opražíme cibuľu pokrájanú nadrobno, pridáme bravčové mäso pokrájané na menšie kúsky, osolíme a udusíme do mäkka. Mäkké mäso posekáme nadrobno alebo zomelieme na mäsovom mlynčeku a vložíme do zeleninovej polievky. Z masti a múky pripravíme svetlú zápražku, rozriedime ju trochou polievky, vlejeme do ostatnej polievky a všetko spolu dobre povaríme. Pred podávaním rozhabarkujeme v mise mlieko so žĺtkom, za stáleho miešania prilejeme horúcu polievku, pridáme uvarené krúpy a posekanú zelenú petržlenovú vňať.
Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená
Komentáre môže pridavať len prihlásený používateľ