Polievka z bravčového mäsa

Náročnosť
Čas prípravy
3.41
3256 Receptov

Postup receptu

V osolenej vode povaríme očistenú zeleninu a sparený kel, všetko pokrájané na rezance. Na masti opražíme cibuľu pokrájanú nadrobno, pridáme bravčové mäso pokrájané na menšie kúsky, osolíme a udusíme do mäkka. Mäkké mäso posekáme nadrobno alebo zomelieme na mäsovom mlynčeku a vložíme do zeleninovej polievky. Z masti a múky pripravíme svetlú zápražku, rozriedime ju trochou polievky, vlejeme do ostatnej polievky a všetko spolu dobre povaríme. Pred podávaním rozhabarkujeme v mise mlieko so žĺtkom, za stáleho miešania prilejeme horúcu polievku, pridáme uvarené krúpy a posekanú zelenú petržlenovú vňať.

Ohodnotiť recept

Komentáre môže pridavať len prihlásený používateľ

Gurmán recepty

Viac od autora

Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená

Mäsová omáčka

Náročnosť
Šošovicová polievka
polievka šošovica

Šošovicová polievka

Náročnosť
Čas prípravy
30 minút

Wrap s bresaolou

Náročnosť
Čas prípravy
15 minút

Tekvicové pyré

Náročnosť

Vanilkové rožteky

Náročnosť
Čas prípravy
30 minút