Pavézky s džemom

Náročnosť
Čas prípravy
3.66
3288 Receptov

Postup receptu

Sendvič pokrájame na tenké plátky. Jeden plátok potrieme džemom premiešaným s postrúhanou citrónovou kôrou, vanilkovým cukrom a rumom. Toto spojíme druhým plátkom, namočíme v osladenom mlieku s rozšľahaným vajcom a obalíme do preosiatej strúhanky. Pripravené pospájané pavézky rýchlo po oboch stranách vypražíme v rozpálenom oleji. Ešte teplé ich obalíme vo vanilkovom cukre. Podávať ich môžeme na raňajky, po obede ako dezert, alebo aj k večeri.

Ohodnotiť recept

Zanechať komentár

Gurmán recepty

Viac od autora

Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená