Hydinové hašé

Náročnosť
Čas prípravy
0
3256 Receptov

Ingrediencie

400 g kuracieho alebo morčacieho mäsa
3 vajcia
0,5 dl oleja
1 dl mäsového vývaru
strúhanka
30 g masla
muškátový orech
soľ
korenie

Ingrediencie pre 2 osoby

Postup receptu

Vykostené mäso dvakrát zomelieme na mäsovom mlynčeku a podusíme na oleji takmer do polomäkka. Potom do masy pridáme surové žĺtky, mäsový vývar, strúhanku, maslo, vyšľahaný sneh z bielkov, postrúhaný muškátový orech a podľa chuti soľ a korenie. Hašé vylejeme do vymastenej ohňovzdornej misy a upečieme v rúre do červena. Podávame so zemiakmi a čerstvou zeleninou v podobe rôznych šalátov.

Ohodnotiť recept

Zanechať komentár

Gurmán recepty

Viac od autora

Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená

Virgin Hugo

Náročnosť
Čas prípravy
15 minút

Španielska pochúťka

Náročnosť
Čas prípravy
1 hodina 30 minút

Baklažánovo-zeleninová bomba

Náročnosť
Čas prípravy
1 hodina