Polievka z kapra

Náročnosť
Čas prípravy
3.66
3289 Receptov

Postup receptu

Vypitvaného, očisteného a umytého kapra rozporcujeme na menšie kúsky, osolíme a necháme chvíľu postáť. Z masla a múky pripravíme bledú zápražku, pridáme mletú papriku, postrúhanú cibuľu a krátko popražíme. Zalejeme vodou, pridáme ocot, bobkový list, celé čierne korenie a varíme. Do vriacej polievky pridáme pokrájaného kapra a varíme pokiaľ nie je mäso mäkké. Uvarenú polievku precedíme a rozmiešame do nej kyslú smotanu. Podľa chuti dosolíme a pridáme rybie mäso odobraté od kostí.

Ohodnotiť recept

Zanechať komentár

Gurmán recepty

Viac od autora

Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená