Cigánske ražničí

Náročnosť
Čas prípravy
30 minút
3.42
3256 Receptov

Ingrediencie pre 4 osoby

Postup receptu

  1. Hovädzie mäso, slaninu a cibuľu pokrájame na rovnaké plátky o váhe asi 20 g. Na ihlicu alebo drievka napichujeme striedavo plátok mäsa, slaniny a cibule, všetko posolíme, okoreníme a za stáleho otáčania opekáme na ražni (4-7 minút). Plátky počas opekania potierame olejom. Podávame s horčicou a chlebom alebo s opekanými zemiakmi.

Ohodnotiť recept

  1. Paulína
    máj 26, 2022 / 13:26

    Ak sa Vám recept páčil, nezabudnite si ho uložiť medzi svoje obľúbené recepty!

Komentáre môže pridavať len prihlásený používateľ

Gurmán recepty

Viac od autora

Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená

vegan

Pečené zemiaky s rascou

Náročnosť
Čas prípravy
30 minút

Zapekaný kel

Náročnosť

Vyprážaný brzlík

Náročnosť