Pomarančový krém 2.

Náročnosť
Čas prípravy
0
3256 Receptov

Postup receptu

Želatínu namočíme do studenej vody a keď dostatočne napučí, preložíme ju do malej nádoby a na ohni za stáleho miešania necháme roztopiť (nesmie sa variť). Smotanu ušľaháme, vareškou zľahka primiešame cukor, pomarančovú šťavu, vanilínový cukor a nakoniec roztopenú želatínu. Krémom hneď naplníme poháre alebo misky a po vychladnutí ozdobíme kolieskami pomaranča.

Ohodnotiť recept

Zanechať komentár

Gurmán recepty

Viac od autora

Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená

Ľadová poleva

Náročnosť

Slovenská pečienka

Náročnosť
Čas prípravy
2 hodiny