Prívarok z kyslej kapusty

Náročnosť
Čas prípravy
0
3256 Receptov

Postup receptu

Kyslú kapustu dáme do vriacej vody a varíme. Z oleja a múky pripravíme červenú zápražku, pridáme postrúhanú cibuľu, soľ, červenú papriku, popražíme, zalejeme vodou z uvarenej kapusty a povaríme. Prilejeme ku kapuste, okoreníme tlčenou rascou a spolu ešte povaríme. Na varenie kyslej kapusty môžeme použiť vývar z údeného mäsa.

Ohodnotiť recept

Zanechať komentár

Gurmán recepty

Viac od autora

Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená

Vajcia s bešamelovou omáčkou

Náročnosť
Čas prípravy
30 minút

Pečený moriak

Náročnosť

Rezance s kapustou

Náročnosť

Gaštanový krém

Náročnosť

Vyprážaný vajcový hrášok

Náročnosť
Čas prípravy
30 minút