Hašé z hovädzieho mäsa 1.

Náročnosť
Čas prípravy
3.66
3289 Receptov

Postup receptu

Na oleji zapeníme postrúhanú cibuľu, pridáme uvarené zomleté mäso, čierne korenie, soľ, strúhanku a vajcia. Kašu miešame na miernom ohni, kým nezhustne. Podľa potreby ju môžeme rozriediť vývarom z mäsa. Podávame s ryžou alebo so zemiakmi a s kompótom.

Ohodnotiť recept

Zanechať komentár

Gurmán recepty

Viac od autora

Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená

Raffaello

Náročnosť

Parížsky rezeň 2.

Náročnosť
Čas prípravy
1 hodina

Skřivan punch

Náročnosť

Dolniacka pochúťka

Náročnosť

Mozog s vajíčkom

Náročnosť