Ríbezľové rezy 2.

Náročnosť
Čas prípravy
0
3256 Receptov

Postup receptu

Cukor a maslo vymiešame do penista. Potom pridáme žĺtky, mleté mandle, múku rozmiešanú s práškom do pečiva a spolu zamiesime cesto. Na múkou posypanej doske rozvaľkáme, opatrne vložíme na plech a v teplej rúre pomaly upečieme. Upečené natrieme ríbezľovým snehom a ozdobíme bobuľkami ríbezlí.
Ríbezľový sneh: Cukor s troškou vody uvaríme na krátku niť. Z bielkov ušľaháme tuhý sneh, zašľaháme doň uvarený sirup a necháme vychladnúť. Do vychladnutého snehu primiešame trošku ríbezľovej šťavy.

Ohodnotiť recept

Zanechať komentár

Gurmán recepty

Viac od autora

Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená