Oravská kapustnica

Náročnosť
Čas prípravy
3.66
3289 Receptov

Postup receptu

Do studenej osolenej vody dáme sušené huby, bravčové rebierka, čerstvú alebo údenú klobásu a varíme. Asi po ½ hodine pridáme pokrájanú koreňovú zeleninu a kapustu. Keď je všetko mäkké, pridáme precedenú cibuľovú zápražku, kapustnicu a ešte spolu povaríme 10 minút. Nakoniec dochutíme mletým čiernym korením, majoránom a cesnakom rozotretým so soľou. Uvarené rebierka a klobásu pokrájame a vložíme späť do kapustnice. Podávame so zemiakovou kašou.

Ohodnotiť recept

Zanechať komentár

Gurmán recepty

Viac od autora

Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená