Roštenka s kyslými uhorkami 1.

Náročnosť
Čas prípravy
3.66
3289 Receptov

Postup receptu

Vykostenú roštenku rýchlo umyjeme, nakrájame na rezne, trošku naklepeme a prudko opečieme po oboch stranách na horúcej masti. Mäso vyberieme a do masti dáme nadrobno posekanú cibuľu a necháme ju speniť. Pridáme sladkú papriku, mleté čierne korenie, opečené rezne osolíme a prikryté dusíme. Občas podlejeme horúcou vodou. Udusené mäso vyberieme a šťavu zalejeme kyslou smotanou, v ktorej sme rozmiešali múku a necháme povariť. Naostatok pridáme do omáčky na kocky nakrájané kyslé uhorky.

Ohodnotiť recept

Zanechať komentár

Gurmán recepty

Viac od autora

Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená