Poľovnícke rezne

Očistené mäso pokrájame na rezne, ktoré naklepeme, prešpikujeme slaninou pokrájanou na rezance, osolíme, zľahka obalíme múkou a prudko opečieme na masti. Potom rezne preložíme do kastróla, kde sme na masle opražili koreňovú zeleninu a cibuľu, všetko pokrájané na kolieska, pridáme borievky, nové a čierne korenie, tymianu a bobkový list, zalejeme polievkou z kostí a udusíme do mäkka. Mäkké rezne vyberieme, šťavu vydusíme, zaprášime múkou, opražíme, trocha zalejeme polievkou, povaríme a precedíme. Pred podávaním pridáme do omáčky posekané kapary, citrónovú šťavu, červené víno a cukor upražený na svetlý karamel.
Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená
Komentáre môže pridavať len prihlásený používateľ