Poľovnícke rezne

Náročnosť
Čas prípravy
2 hodiny
0
3256 Receptov

Postup receptu

Očistené mäso pokrájame na rezne, ktoré naklepeme, prešpikujeme slaninou pokrájanou na rezance, osolíme, zľahka obalíme múkou a prudko opečieme na masti. Potom rezne preložíme do kastróla, kde sme na masle opražili koreňovú zeleninu a cibuľu, všetko pokrájané na kolieska, pridáme borievky, nové a čierne korenie, tymianu a bobkový list, zalejeme polievkou z kostí a udusíme do mäkka. Mäkké rezne vyberieme, šťavu vydusíme, zaprášime múkou, opražíme, trocha zalejeme polievkou, povaríme a precedíme. Pred podávaním pridáme do omáčky posekané kapary, citrónovú šťavu, červené víno a cukor upražený na svetlý karamel.

Ohodnotiť recept

Zanechať komentár

Gurmán recepty

Viac od autora

Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená