Zemiaková kaša 3.

Náročnosť
Čas prípravy
3.66
3289 Receptov

Postup receptu

Očistené, olúpané a pokrájané zemiaky uvaríme so soľou a s rascou do mäkka. Potom z nich zlejeme vodu, pridáme maslo a dobre popučíme alebo pretrieme cez lis na zemiaky, ešte kým sú horúce. Za stáleho miešania pridáme horúce mlieko, podľa chuti ešte osolíme a dohladka vymiešame. Kašu upravenú na mise polejeme roztopeným maslom.

Ohodnotiť recept

Zanechať komentár

Gurmán recepty

Viac od autora

Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená

Topinka

Náročnosť
Čas prípravy
10 minút

Mrkvový šalát 5.

Náročnosť

Paštéta z husacej pečene

Náročnosť
Čas prípravy
15 minút