Rybacie filé na šampiňónoch

Náročnosť
Čas prípravy
3.5
3256 Receptov

Postup receptu

Rybacie filé umyjeme, osušíme obrúskom, nakrájame na plátky, osolíme a na rozpálenom oleji sprudka opečieme po jednej strane a obrátime. Na masle udusíme očistené a na plátky pokrájané šampiňóny, pridáme k opečenej rybe, osolíme, posypeme mletou rascou a spolu udusíme. Naostatok posypeme múkou, popražíme a podlejeme horúcou vodou.

Ohodnotiť recept

Komentáre môže pridavať len prihlásený používateľ

Gurmán recepty

Viac od autora

Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená

Karfiolové podlupky

Náročnosť

Orechová torta

Náročnosť
Čas prípravy
30 minút

Hovädzie závitky

Náročnosť
Čas prípravy
30 minút

Zapečené mäso so syrom

Náročnosť
Čas prípravy
15 minút