Rybacie filé na šampiňónoch

Náročnosť
Čas prípravy
3.66
3289 Receptov

Postup receptu

Rybacie filé umyjeme, osušíme obrúskom, nakrájame na plátky, osolíme a na rozpálenom oleji sprudka opečieme po jednej strane a obrátime. Na masle udusíme očistené a na plátky pokrájané šampiňóny, pridáme k opečenej rybe, osolíme, posypeme mletou rascou a spolu udusíme. Naostatok posypeme múkou, popražíme a podlejeme horúcou vodou.

Ohodnotiť recept

Zanechať komentár

Gurmán recepty

Viac od autora

Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená

Krupicové flameri

Náročnosť

Krehké rezy

Náročnosť

Mozgová nátierka

Náročnosť

Knedle s vajcom

Náročnosť