Hovädzie mäso na zelenine 1.

Náročnosť
Čas prípravy
0
3256 Receptov

Postup receptu

Umytý plátok mäsa nasucho opražíme, pridáme očistenú na kocky pokrájanú zeleninu a hrášok, podlejeme vodou alebo vývarom z kostí a udusíme do mäkka. Šťavu zahustíme nasucho opraženou múkou rozmiešanou v troche vody a ešte chvíľu povaríme. Nakoniec pridáme maslo a posekanú zelenú petržlenovú vňať.

Ohodnotiť recept

Zanechať komentár

Gurmán recepty

Viac od autora

Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená

České koláče

Náročnosť
Čas prípravy
1 hodina 30 minút

Teľacie po spišsky

Náročnosť