Pečené hovädzie s koreňovou zeleninou

Náročnosť
Čas prípravy
15 minút
3.41
3256 Receptov

Postup receptu

Umytý plátok mäsa nasucho opražíme, pridáme očistenú na kocky pokrájanú zeleninu a hrášok, podlejeme vodou alebo vývarom z kostí a udusíme do mäkka. Šťavu zahustíme nasucho opraženou múkou rozmiešanou v troche vody a ešte chvíľu povaríme. Nakoniec pridáme maslo a posekanú zelenú petržlenovú vňať.

Ohodnotiť recept

Komentáre môže pridavať len prihlásený používateľ

Gurmán recepty

Viac od autora

Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená

Ľahký letný obed

Náročnosť
Čas prípravy
15 minút

Diétne halušky

Náročnosť
Čas prípravy
15 minút