Labužnícka roláda

Náročnosť
Čas prípravy
1 hodina
0
3256 Receptov

Ingrediencie

1 kg bravčového mäsa zo stehna
50 g údenej slaniny
60 g cibule
5 g sladkej papriky
10 g múky
soľ
2 sardinky
2 vajcia
20 g cibule
20 g masla
100 g šunky
5 g kyslých uhoriek

Postup receptu

Umyté a utierkou osušené bravčové mäso odblaníme a rozrežeme na veľký plát, ktorý dobre naklepeme, osolíme, potrieme sardinkami a zakryjeme plátkami šunky. Medzitým nadrobno pokrájanú cibuľu a údenú slaninu speníme na masle, pridáme vajcia a nadrobno pokrájané sterilizované uhorky. Mäsový plát natrieme touto plnkou, stočíme a dobre previažeme niťou. Upečieme v rúre do mäkka, za častého podlievania šťavou. Do šťavy môžeme pridať trochu oleja a bujón. Roládu servírujeme so zemiakmi. Chutí i studená s pridaním rôznych pikantných omáčok.

Ohodnotiť recept

Zanechať komentár

Gurmán recepty

Viac od autora

Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená

Punčová torta 1.

Náročnosť

Pirôžky 2.

Náročnosť
Čas prípravy
1 hodina 30 minút

Hovädzí zvitok

Náročnosť