Labužnícka roláda

1 kg bravčového mäsa zo stehna
50 g údenej slaniny
60 g cibule
5 g sladkej papriky
10 g múky
soľ
2 sardinky
2 vajcia
20 g cibule
20 g masla
100 g šunky
5 g kyslých uhoriek
Umyté a utierkou osušené bravčové mäso odblaníme a rozrežeme na veľký plát, ktorý dobre naklepeme, osolíme, potrieme sardinkami a zakryjeme plátkami šunky. Medzitým nadrobno pokrájanú cibuľu a údenú slaninu speníme na masle, pridáme vajcia a nadrobno pokrájané sterilizované uhorky. Mäsový plát natrieme touto plnkou, stočíme a dobre previažeme niťou. Upečieme v rúre do mäkka, za častého podlievania šťavou. Do šťavy môžeme pridať trochu oleja a bujón. Roládu servírujeme so zemiakmi. Chutí i studená s pridaním rôznych pikantných omáčok.
Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená
Komentáre môže pridavať len prihlásený používateľ