Saláma v alobale

Náročnosť
Čas prípravy
0
3256 Receptov

Postup receptu

Plátky údenej slaniny krátko opražíme, uhorky rozrežeme po dĺžke na štvrtinky. Kolieska salámy ošúpeme, natrieme kečupom, posypeme postrúhaným syrom a do stredu dáme plátok opraženej slaniny, štvrtinu uhorky a zvinieme. Z alobalu si odstrihneme štyri väčšie štvorce a potrieme ich maslom. Na každý štvorec alobalu dáme dva salámové závitky, zabalíme, poukladáme na plech a pečieme v stredne vyhriatej rúre asi 15 minút. Podávame so zemiakovou kašou a šalátom zo surovej zeleniny.

Ohodnotiť recept

Zanechať komentár

Gurmán recepty

Viac od autora

Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená