Bryndzová nátierka s cibuľou a kôprom

Lahodná krémová nátierka z bieleho zlata.

Náročnosť
Čas prípravy
15 minút
0
3256 Receptov

Ingrediencie

40 g masla
100 g bryndze
40 g cibule
kôpor

Ingrediencie pre 1 osobu

Postup receptu

  1. Maslo vyberieme aspoň pol hodinu pred prípravou nátierky z chladničky, aby sa s ním dalo pracovať.

  2. Cibuľu si pokrájame na malé kocky a kôpor posekáme na drobno.

  3. Zmäknuté maslo vymiešame s bryndzou a zmiešame s pokrájanou cibuľou a posekaným kôprom.

Ohodnotiť recept

Zanechať komentár

Gurmán recepty

Viac od autora

Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená