Sardelová omáčka

Náročnosť
Čas prípravy
15 minút
3.41
3256 Receptov

Postup receptu

  1. Z masla a múky pripravíme červenú zápražku, pridáme postrúhanú cibuľu, popražíme, zalejeme vývarom z kostí, potom pridáme pretlak, soľ, čierne korenie, sardelovú pastu a dobre povaríme. Podávame k strateným vajciam, studenému mäsu a varenému údenému jazyku.

Ohodnotiť recept

  1. Paulína
    jún 10, 2022 / 13:30

    Ak sa Vám recept páčil, nezabudnite si ho uložiť medzi svoje obľúbené recepty!

Komentáre môže pridavať len prihlásený používateľ

Gurmán recepty

Viac od autora

Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená