Talianska polievka zeleninová

Náročnosť
Čas prípravy
3.5
3256 Receptov

Postup receptu

Mrkvu a zeler očistíme, umyjeme a postrúhame. Maslo roztopíme a pridáme naň postrúhanú zeleninu, ktorú podusíme. Keď je polomäkká, pridáme mrazenú zelenú fazuľku, konzervovaný hrášok a prehrejeme. Potom zeleninu zalejeme horúcou vodou, pridáme rajčiakový pretlak, soľ a povaríme. Pred podávaním do každej porcie dáme smotanu.

Ohodnotiť recept

Komentáre môže pridavať len prihlásený používateľ

Gurmán recepty

Viac od autora

Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená

Tvarohovy krem s kiwi

Náročnosť
Čas prípravy
30 minút

Špargľa s vajcami

Náročnosť
Čas prípravy
30 minút

Králik na víne

Náročnosť
Čas prípravy
30 minút
Makaróny s údeným mäsom
Cestoviny

Makaróny s údeným mäsom

Náročnosť
Čas prípravy
30 minút