Guláš na slovenský spôsob

Recept na delikátny guláš z hovädzieho mäsa, ktorý si určite zamilujete.

Náročnosť
Čas prípravy
15 minút
3.41
3256 Receptov

Ingrediencie

400 g hovädzieho mäsa
60 g masti
100 g cibule
1 lyžička červenej papriky
soľ
rasca
400 g zemiakov
mleté čierne korenie

Postup receptu

Hovädzie mäso umyjeme a pokrájame na menšie kúsky. Na masti speníme nadrobno posekanú cibuľu, pridáme papriku, pokrájané mäso, osolíme a dusíme. Keď sa šťava vyparí podlejeme horúcou vodou a udusíme takmer do mäkka. Potom pridáme očistené na kocky pokrájané zemiaky, pomletú rascu, mleté čierne korenie a spolu udusíme do mäkka.

Ohodnotiť recept

Komentáre môže pridavať len prihlásený používateľ

Gurmán recepty

Viac od autora

Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená

Mrkvová torta

Náročnosť

Mandľové pečivo

Náročnosť

Hruškovo-marhuľový džem

Náročnosť
Čas prípravy
30 minút

Sviečkovica so šampiňónmi

Náročnosť
Čas prípravy
2 hodiny