Pečená krkovička

Náročnosť
Čas prípravy
0
3256 Receptov

Postup receptu

V pekáči na oleji speníme nakrájanú cibuľu a cesnak. Potom mäso rozložíme po celej ploche pekáča. Na mäso poukladáme očistené a na štvrtky pokrájané osolené zemiaky, okoreníme, zalejeme ich mliekom a spolu s mäsom upečieme v rúre. Podávame so šalátom.

Ohodnotiť recept

Zanechať komentár

Gurmán recepty

Viac od autora

Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená

Bryndzové guľky s maslom obalené v bylinkách

Náročnosť
Čas prípravy
10 minút

Hovädzí závin

Náročnosť

Vanilkový koktail

Náročnosť

Dusené hovädzie líčka

Náročnosť
Čas prípravy
15 minút

Dusená kapusta

Náročnosť