Karfiolový nákyp s hubami

Náročnosť
Čas prípravy
0
3256 Receptov

Postup receptu

Očistený, umytý karfiol vložíme do osolenej vriacej vody, uvaríme, z vody vyberieme a necháme vychladnúť. Žĺtky s maslom vymiešame, pridáme múku, na ružičky rozobratý karfiol, vychladnuté, na cibuli a masti, udusené huby, soľ a všetko spolu zamiešame. Z bielkov ušľaháme tuhý sneh a zľahka primiešame k žĺtkom. Nákypovú formu vymastíme, vysypeme strúhankou, dáme do nej cesto a vo vyhriatej rúre pečieme asi ¾ hodiny.

Ohodnotiť recept

Zanechať komentár

Gurmán recepty

Viac od autora

Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená