Karfiolový nákyp s hubami

Náročnosť
Čas prípravy
3.5
3256 Receptov

Postup receptu

Očistený, umytý karfiol vložíme do osolenej vriacej vody, uvaríme, z vody vyberieme a necháme vychladnúť. Žĺtky s maslom vymiešame, pridáme múku, na ružičky rozobratý karfiol, vychladnuté, na cibuli a masti, udusené huby, soľ a všetko spolu zamiešame. Z bielkov ušľaháme tuhý sneh a zľahka primiešame k žĺtkom. Nákypovú formu vymastíme, vysypeme strúhankou, dáme do nej cesto a vo vyhriatej rúre pečieme asi ¾ hodiny.

Ohodnotiť recept

Komentáre môže pridavať len prihlásený používateľ

Gurmán recepty

Viac od autora

Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená