Šopský šalát

Náročnosť
Čas prípravy
3.5
3256 Receptov

Postup receptu

Umyté zelené papriky krátko opečieme na pekáči, zbavíme šupiek a jadier a pokrájame. Na mise ich osolíme, okoreníme a zmiešame s ostatnou pokrájanou zeleninou a s nadrobno posekanou petržlenovou vňaťou. Šalát pokvapkáme olejom, podľa chuti okyslíme octom a posypeme strúhaným syrom alebo tvarohom. Môžeme ho pripraviť aj zo surových paprík. Podávame ho so sendvičom ako samostatné jedlo.

Ohodnotiť recept

Komentáre môže pridavať len prihlásený používateľ

Gurmán recepty

Viac od autora

Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená

Jablčník ala Iva

Náročnosť
Čas prípravy
30 minút

Hovädzie rezne na karfiole

Náročnosť
Čas prípravy
30 minút

Zeleninový šalát

Náročnosť
kapustový šalát
prílohy šaláty zdravé jedlo

Sladkokyslý kapustový šalát

Náročnosť
Čas prípravy
15 minút

Hovädzia roštenka s rascou

Náročnosť
Čas prípravy
15 minút