Pečené zemiaky

Náročnosť
Čas prípravy
0
3256 Receptov

Postup receptu

Zemiaky očistíme a prekrojíme po dĺžke. Osolíme, okoreníme tymiánom, čiernym korením, bazalkou. Paradajkovú šťavu zmiešame so smotanou. Zemiaky položíme do ohňuvzdornej nádoby, zalejeme omáčkou, pridáme pokrájané párky a pečieme 45 minút. Pridáme celé paradajky, postrúhaný syr, petržlenovú vňať a pečieme ešte 10 – 15 minút.

Ohodnotiť recept

Zanechať komentár

Gurmán recepty

Viac od autora

Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená

Ruský biftek

Náročnosť

Žemle plnené tvarohom 1.

Náročnosť
Čas prípravy
25 minút

Domáca huspenina

Náročnosť
Čas prípravy
2 hodiny