Pečené zemiaky

Náročnosť
Čas prípravy
3.66
3289 Receptov

Postup receptu

Zemiaky očistíme a prekrojíme po dĺžke. Osolíme, okoreníme tymiánom, čiernym korením, bazalkou. Paradajkovú šťavu zmiešame so smotanou. Zemiaky položíme do ohňuvzdornej nádoby, zalejeme omáčkou, pridáme pokrájané párky a pečieme 45 minút. Pridáme celé paradajky, postrúhaný syr, petržlenovú vňať a pečieme ešte 10 – 15 minút.

Ohodnotiť recept

Zanechať komentár

Gurmán recepty

Viac od autora

Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená

Nákyp z karotky

Náročnosť

Medovník 1.

Náročnosť
Čas prípravy
35 minút