Syrníky 2.

Náročnosť
Čas prípravy
3.66
3288 Receptov

Postup receptu

Tvaroh zmiešame s cukrom a maslom, pridáme vajcia, múku, krupicu, soľ a spolu dobre rozmiešame. Cesto rozdelíme na kúsky vo veľkosti orecha, roztlačíme do formy pagáčika a vo vriacej vode vyvárame. Uvarené posypeme škoricovým cukrom a polejeme smotanou.

Ohodnotiť recept

Zanechať komentár

Gurmán recepty

Viac od autora

Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená

Bavorské závitky

Náročnosť
Čas prípravy
1 hodina 30 minút

Bačovský závin

Náročnosť

Marhuľové rezy 2.

Náročnosť

Vajcia so smotanou

Náročnosť