Rezance s tvarohom 1.

Náročnosť
Čas prípravy
0
3256 Receptov

Postup receptu

Do preosiatej múky pridáme vajce, soľ, vodu a vypracujeme tuhšie cesto, ktoré na pomúčenom lopári vyvaľkáme na hrúbku stebla a pokrájame na rezance. Uvarené rezance vyberieme, pomastíme, dobre premiešame a posypeme postrúhaným tvarohom a pokrájanou opraženou slaninou. Namiesto slaniny môžeme pridať cukor alebo kyslú smotanu.

Ohodnotiť recept

Zanechať komentár

Gurmán recepty

Viac od autora

Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená

Orechový nugát

Náročnosť

Zemiakové lokše 2.

Náročnosť

Krehké koláčiky

Náročnosť
Čas prípravy
1 hodina 30 minút

Syrníky 2.

Náročnosť

Liate cesto

Náročnosť