Tatárska zmes na hrianky

Náročnosť
Čas prípravy
0
3256 Receptov

Postup receptu

1.
2kg papriky, 1kg rajčín, 5 hl. cesnaku, 6 feferóniek, 2 veľké konzervy Luncheonmeat, 1 deko, 2dl oleja. Pomelieme a varíme 1,5 hod. Dáme do pohárov a sterilizujeme 30 min.
2.
1kg zelenej papriky, 1kg cibule, 7 feferóniek, 1 zeler, 5 mrkiev, 1 deko, 2 rajč.pretlaky, 500g bravč.mäsa, 500g hov.mäsa, 6 strúčikov cesnaku. Očistenú zeleninu pokrájame a zomelieme. Taktiež pomelieme mäso. Všetko premiešame, pridáme pretlak, nakladač a dusíme asi 1-1,5 hod. Zmes nalejeme do pohárov a sterilizujeme 30 min. pri 80oC.
3.
3kg papriky, 3/4kg mrkvy, 1/2kg cibule, 3-4 feferóny. Pomlieť, pridať 2dl kečupu, 2 dl octu, osoliť podľa chuti, pridať 200g cukru, variť 30min. vychladnuté mixovať, dať do pohárov a sterilizovať 15 min.
4.
1kg rajčín, 1kg papriky, 1kg cibule, 2 feferónky, 1,5PL octu, 1dl oleja, 1PL vegety, 2KL soli. Všetko pomlieť, asi 1,5-2 hod. variť. Vychladnuté rozmixovať, 10min. sterilizovať.

Ohodnotiť recept

Zanechať komentár

Gurmán recepty

Viac od autora

Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená